ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φωτιά ξέσπασε σε γεωργικές εκτάσεις στην Κρήτη – Επί ποδός 40 πυροσβέστες

Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι οι οποίοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών

Φωτιά ξέσπασε σε γεωργικές εκτάσεις στην Κρήτη – Επί ποδός 40 πυροσβέστες
Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου λίγα λεπτά μετά τις 5:00 το απόγευμα όταν ξέσπασε φωτιά στην περιοχή ανάμεσα στην Γένα και το χωριό Αρκάδι, κοντά στον Πύργο Μονοφατσίου. Η πυρκαγιά καίει γεωργικές εκτάσεις ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι οι οποίοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.Στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα από το ΠΚ Πύργου, δύο υδροφόρα οχήματα από τον Δήμο και την Περιφέρεια Κρήτης, μία ομάδα πεζοπόρων καθώς και μία ομάδα δασοπυροσβεστών (ΕΜΟΔΕ), η οποία επιχειρεί για δεύτερη φορά στην Κρήτη.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα, επί ποδός βρίσκονται και οι αρμόδιοι Διοικητές οι οποίοι συντονίζουν την επιχείρηση της κατάσβεσης. Συνολικά επιχειρούν στην περιοχή 40 άνδρες οι οποίοι έχουν ριχτεί στη μάχη με τις φλόγες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.