ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μαγνησία: 209 άτομα απεγκλωβίστηκαν από παραλίες

Όσοι απεγκλωβίστηκαν μεταφέρονται στο λιμάνι του Βόλου

Μαγνησία: 209 άτομα απεγκλωβίστηκαν από παραλίες

Το Λιμενικό προχώρησε στον απεγκλωβισμό συνολικά 209 ατόμων από παραλίες της Μαγνησίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Λιμενικό, υπό τον συντονισμό του κέντρου επιχειρήσεων απεγκλωβίστηκαν 185 άτομα από τις παραλίες Μικρό, Πλατανιάς και Χόρτο του Νομού Μαγνησίας.

Η επιχείρηση έγινε από ένα E/Γ-T/P σκάφος με την εποπτεία ενός πλωτού του Λιμενικού.

Δύο πλωτά του Λιμενικού απεγκλώβισαν 24 άτομα από την παραλία Μηλίνα. Όσοι απεγκλωβίστηκαν μεταφέρονται στο λιμάνι του Βόλου, όπου μεταβαίνει και πλοίο ανοιχτής θάλασσας για συνδρομή, καθώς η περιοχή έχει πολλά φερτά υλικά και κορμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν λίγο, κατέπλευσε στον Βόλο, αφού έριξε το τέντερ μπροστά για να ελέγχει και να καθαρίζει τη διαδρομή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.