ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο πλευρό των πληγέντων στην Κρήτη

Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα παραμείνουν στις πληγείσες περιοχές της Κρήτης για όσο χρειαστεί

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός στο πλευρό των πληγέντων στην Κρήτη

Τις πληγές τους μετρούν οι κάτοικοι στην Κρήτη μετά τη θεομηνία που άφησε πίσω της δύο νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των εθελοντών Σαμαρειτών-Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την αντιμετώπιση των εκτεταμένων καταστροφών από τη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την Κρήτη (15/10) και προκάλεσε τεράστια προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου και ιδιαίτερα στην Αγία Πελαγία, όπου εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, εθελοντές Σαμαρείτες-Διασώστες από τα Περιφερειακά Τμήματα Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Μοιρών, Χανίων και Αγίου Νικολάου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, βρισκόμενοι σε συνεχή επικοινωνία με την Πυροσβεστική και την Πολιτική Προστασία, μετέβησαν από τις πρώτες ώρες εκδήλωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων στις πληγείσες περιοχές, ενισχύοντας τις προσπάθειες απάντλησης υδάτων και καθαρισμού του οδικού δικτύου, προσφέροντας παράλληλα Πρώτες Βοήθειες στους πολίτες αλλά και βοήθεια στις μετακινήσεις τους με τα διασωστικά οχήματα του Ε.Ε.Σ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα παραμείνουν στις πληγείσες περιοχές της Κρήτης για όσο χρειαστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.