ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πατήσια: Έκρηξη σε ρολόγια της ΔΕΗ σε πολυκατοικία

Πολύ δυνατή η έκρηξη

Πατήσια: Έκρηξη σε ρολόγια της ΔΕΗ σε πολυκατοικία

Πανικός επικράτησε στα Πατήσια όταν σημειώθηκε έκρηξη σε ρολόγια της ΔΕΗ σε πολυκατοικία.

Η έκρηξη, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, πιθανόν οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, γεγονός που θυμίζει παρόμοιο περιστατικό στην Κρήτη.

Πολύ δυνατή η έκρηξη

Ήταν τόσο δυνατή που έσπασαν τζάμια από ένα εγκαταλελειμμένο υπόγειο, αλλά και τα καπάκια από τα φρεάτια των ρολογιών της ΕΥΔΑΠ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ευτυχώς που δεν περνούσε κάποιος από το σημείο, όταν συνέβη το περιστατικό, καθώς θα μπορούσε να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.