ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Kαι ο υιός Πρωτόπαππας πήρε φύλλο πορείας για Κομοτηνή!

Kαι ο υιός Πρωτόπαππας πήρε φύλλο πορείας για Κομοτηνή!

1500 στρατιώτες έχουν πάρει ήδη μετάθεση από τα αστικά κέντρα για Έβρο και νησιά του Αιγαίου. Μεταξύ αυτών και γόνοι πολιτικών ,όπως ο υιός του Χρήστου Πρωτόπαππα, που από την Αθήνα πήρε μετάθεση για την Κομοτηνή.

Σημειώνεται ότι το ίδιο συνέβη και με τον υιό του μεγαλοοδημοοσιογράφου Πρετεντέρη

Είναι η πρώτη φορά που οι εξαγγελίες για πάταξη του ρουσφετιού έχουν άμεσα και χειροπιαστά αποτέλεσματα . Αλλά πρόκειται για μια “νικηφόρα μάχη” σ΄ έναν πόλεμο που αναμένεται ότι θα διαρκέσει πολύ και θα είναι και πολύ σκληρός.

Οι αντιδράσεις και οι γκρίνιες που υπάρχουν είναι πάρα πολλές. Όπως και οι πιέσεις που ασκούνται στα γραφεία και των τριών υπουργών του ΥΠΕΘΑ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι πρώτες ενέργειες ήταν θετικότατες. Σημειώνεται ότι ο υιός του ΑΝΥΕΘΑ Κ.Ήσυχου υπηρετεί στο όντως ακριτικό Καστελόριζο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.