ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρόδος: Ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις – 25χρονος σμηνίτης

Ρόδος: Ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις – 25χρονος σμηνίτης

Ένας 25χρονος σμηνίτης στη Ρόδο βρέθηκε σήμερα θετικός στον κορωνοϊό. Αυτό είναι ένα ακόμα κρούσμα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ένας σμηνίτης της πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος εισήχθη για νοσηλεία πριν από τρείς ημέρες στο νοσοκομείο της Ρόδου με συμπτώματα της νόσου βρέθηκε θετικός.

Ο 25χρονος που κατάγεται από άλλη περιοχή της χώρας και υπηρετεί τη θητεία του στο νησί, παρουσίασε κάποια ενδεικτικά συμπτώματα της νόσου, γεγονός που οδήγησε τους γιατρούς της μονάδος, αφού αρχικά τον περιέθαλψαν στη μονάδα, να τον μεταφέρουν το Σαββάτο στο νοσοκομείο της Ρόδου.

Εκεί ακολουθήθηκαν όλα όσα προβλέπονται για ύποπτο περιστατικό και νοσηλεύονταν σε απομόνωση σε μονάδα με όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Το δείγμα εξέτασης είχε παρθεί αμέσως μετά την εισαγωγή του και η σχετική θετική απάντηση ήρθε σήμερα το απόγευμα.

Με βάση τις οδηγίες ο νεαρός οδηγήθηκε στον ειδικό θάλαμο όπου και νοσηλεύεται με πλήρη μέριμνα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου μας.
Το πρώτο και το δεύτερο περιστατικό κορονοϊού στο νησί μας, όπως διευκρινίστηκε αρμοδίως, δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: rodiaki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.