ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εφιαλτικό καψόνι στη γαλλική Αεροπορία: Έδεσαν πιλότο σε πεδίο βολής κι έκαναν άσκηση βομβαρδισμών με πυρά! (φώτο)

Εφιαλτικό καψόνι στη γαλλική Αεροπορία: Έδεσαν πιλότο σε πεδίο βολής κι έκαναν άσκηση βομβαρδισμών με πυρά! (φώτο)

Σε ένα «καψόνι» που ξεπερνάει τα όρια του βασανιστηρίου υπέβαλαν της γαλλικής αεροπορίας έναν 27χρονο συναδελφό τους που τον έδεσαν εντός πεδίου βολής και στη συνέχεια πραγματοποίησαν βολές με πραγματικά πυρά από τα αεροσκάφη τους(!), με αποτέλεσμα να του προκαλέσουν μετατραυματικό σοκ!

Το περιστατικό έγινε στην Κορσική,τον Μάρτιο του 2019, με τον δικηγόρο του πιλότου να λέει ότι οι συνάδελφοι άρπαξαν τον πελάτη του, τον φίμωσαν και του έβαλαν μια κουκούλα στο κεφάλι.

Μετά τον μετέφεραν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και τον πήγαν στο πεδίο βολής όπου τον έδεσαν σ΄ ένα στόχο! Για τα επόμενα είκοσι λεπτά άκουγε πολεμικά αεροπλάνα να ρίχνουν βόμβες και σφαίρες γύρω του.

Ο δικηγόρος λέει ότι ο πελάτης του τραυματίστηκε από το περιστατικό και ότι το περιστατικό συνεχίζει να τον στοιχειώνει δύο χρόνια μετά και τον ωθεί να υποβάλει αγωγή εναντίον των συναδέλφων του σε δικαστήριο της Μασσαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βίντεο και εικόνες του περιστατικού έχουν παραδοθεί σε εισαγγελείς, με κάποιες να εμφανίζονται στο διαδίκτυο.

Eκπρόσωπος της Γαλλικής Αεροπορίας είπε σε δημοσιογράφους ότι οι δράστες του περιστατικού είχαν ήδη τιμωρηθεί με «αυστηρές κυρώσεις» αφού το γεγονός έγινε γνωστό στον Αρχηγό της Αεροπορίας, το 2019.

«Η Αεροπορία καταδικάζει κάθε δραστηριότητα που ενδέχεται να υπονομεύσει την ακεραιότητα – σωματική ή ψυχολογική, του προσωπικού της», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.