ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η εκτόξευση του Νότιοκορεατικού πυραύλου KSLV-1 θα γίνει όχι νωρίτερα από τα μέσα Νοεμβρίου

Η εκτόξευση του Νότιοκορεατικού  πυραύλου KSLV-1 θα γίνει όχι νωρίτερα από τα μέσα Νοεμβρίου

Στις 27 Οκτωβρίου σύμφωνα με το κορεατικό πρακτορείο Renhap επικαλούμενο επίσημους αξιωματούχους η επόμενη προσπάθεια εκτόξευσης του νοτιοκορεατικού πυραύλου KSLV-1, η οποία αποσύρθηκε χθες από την εξέδρα εκτόξευσης λόγω διαρροής στο πρώτο της επίπεδο, θα καταβληθεί όχι νωρίτερα από τα μέσα Νοεμβρίου.

Η σχεδίαση του πρώτου νοτιοκορεατικού διαστημικού πυραύλου ξεκίνησε το 2002, αφότου οι Κορεάτες ειδικοί δημιούργησαν αρκετές παραλλαγές γεωφυσικών πυραύλων.

Η πρώτη δοκιμαστική εκτόξευση του πυραύλου KSLV-1 πραγματοποιήθηκε στις 25 Αυγούστου του 2009, ενώ ο δορυφόρος που μετέφερε δεν τέθηκε σε τροχιά εξαιτίας βλάβης στο σύστημα αποκοπής του εξομαλυντή. Η επόμενη εκτόξευση του πυραύλου μεταφορέα κατέληξε στις 10 Ιουνίου του 2010 σε ατύχημα, ο πύραυλος εξερράγη στον αέρα 137 δευτερόλεπτα μετά την εκκίνησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.