ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Δείτε πλάνα από τη νέα δοκιμή αντιβαλλιστικού πυραύλου (βίντεο)

Ρωσία: Δείτε πλάνα από τη νέα δοκιμή αντιβαλλιστικού πυραύλου (βίντεο)

Η Ρωσία συνεχίζει προσηλωμένη στην προσπάθεια ανάπτυξης προηγμένων οπλικών συστημάτων που θα της δώσουν πλεονέκτημα τόσο στις συγκρούσεις όσο και στην προστασία από τις εχθρικές δυνάμεις και απειλές του μέλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό, η Μόσχα έχει ήδη προχωρήσει αρκετά μπροστά στην παραγωγή πυραυλικών συστημάτων αεροπορικής άμυνας, όπως οι S-500, ωστόσο γνωρίζουν πως θα χρειαστούν ακόμα πιο εξελιγμένα συστήματα προστασίας και έτσι πριν από λίγες μέρες «δοκίμασαν» ένα νέο αλλά και άγνωστο αντιβαλλιστικό πύραυλο.

Σύμφωνα με το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας , η διοίκηση των αεροπορικών δυνάμεων προχώρησε στην επιτυχημένη δοκιμή ενός νέου αντιβαλλιστικού πυραύλου, στην περιοχή Sary-Shagan στο Καζακστάν.

Όπως ανέφερε Ρώσος αξιωματικός, ο νέος αυτός πύραυλος «έχει επιδείξει θετικά στοιχεία και χαρακτηριστικά, ενώ κατάφερε να καταστρέψει την εναέρια απειλή που του τέθηκε στο πλαίσιο της δοκιμής».

Ωστόσο ο ίδιος δεν διευκρίνισε ποιος είναι ο συγκεκριμένος πύραυλος, ούτε έδωσε παραπάνω πληροφορίες για την κατασκευή, λειτουργία και την εκρηκτική ύλη που φέρει, αλλά έμεινε στο ότι ο εκτοξευτής που χρησιμοποιήθηκε βρίσκεται ήδη σε υπηρεσία στην Ρωσία.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.