Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Μ.Μπονίκου: Της χτύπησε το κεφάλι & μετά της «έκοψε» το λαιμό

Η 73χρονη ηθοποιός βρέθηκε με σκισμένα ρούχα - Υπήρξε «μάχη» και πάλεψε για τη ζωή της

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη δολοφονία της Μ.Μπονίκου: Της χτύπησε το κεφάλι & μετά της «έκοψε» το λαιμό

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στην δημοσιότητα σχετικά με το πώς δολοφονήθηκε η ηθοποιός Μαρία Μπονίκου, από τον ίδιο της τον γιο στο σπίτι τους στην Αίγινα.

Ο 46χρονος γιος της ομολόγησε το έγκλημα σύμφωνα και με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία τόνισε πως στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν δύο μαχαίρια.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η 73χρονη ηθοποιός βρέθηκε με σκισμένα ρούχα, στοιχείο που υποδηλώνει ότι υπήρξε «μάχη» και πάλεψε για τη ζωή της.

Ο γιος της τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα πήλινο βάζο, το οποίο βρέθηκε σπασμένο στον τόπο του εγκλήματος μαζί με ένα μαχαίρι πεταλούδα και ένα κουζινομάχαιρο.

Στη συνέχεια της «έκοψε» το λαιμό και της έβαλε μία σακούλα στο κεφάλι.

Η ομολογία

Ο 46χρονος που οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πειραιά και φέρεται να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του με θύμα την 73χρονη ηθοποιό.

Ο ίδιος χρησιμοποίησε δυο μαχαίρια για να σφάξει τη μητέρα του και στη συνέχεια, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του και αφού περιπλανήθηκε λίγες ώρες κατέληξε έξω από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα.

Εκεί, στη μια τα ξημερώματα οι κάτοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία καθώς ο μητροκτόνος, είχε βάλει δυνατά τη μουσική, τραγουδούσε και έκανε φασαρία.

Ο άντρας οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά με εντολή εισαγγελέα θα υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση ενώ αργά το βράδυ ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ανέφερε στην ομολογία του για τη μητέρα του:

«Δεν με άφηνε να βγαίνω. Δεν με άφηνε να μιλάω πολύ».

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ ο 46χρονος συνελήφθη χθες 4 Ιουνίου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 4-6-2022, βρέθηκε εντός της οικίας της στη Αίγινα, θανάσιμα τραυματισμένη, 73χρονη ημεδαπή. Στο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια.

Από αστυνομικούς του Α.Τ. Αίγινας προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος τυγχάνει συγγενικό πρόσωπο της θανούσας, ομολόγησε τη διάπραξη της ανωτέρω αξιόποινης πράξης και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.