ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναβαθμίζονται τα γαλλικά αεροσκάφη ELINT

Αναβαθμίζονται τα γαλλικά αεροσκάφη ELINT

Η γαλλική Thales επιλέχθηκε από την υπηρεσία αμυντικών προμηθειών (DGA) του γαλλικού υπουργείου Άμυνας για…

Η γαλλική Thales επιλέχθηκε από την υπηρεσία αμυντικών προμηθειών (DGA) του γαλλικού υπουργείου Άμυνας για την αναβάθμιση των συστημάτων ηλεκτρονικής αναγνώρισης των αεροσκαφών ELINT Transall C-160G Gabriel της γαλλικής Αεροπορίας.

Με βάση την απόφαση αυτή, θα αναβαθμιστούν τα αεροσκάφη, ώστε να διατηρήσουν την ανεξαρτησία της Γαλλίας στην ηλεκτρονική συλλογή πληροφοριών.

Τα νέα συστήματα που θα προμηθεύσει η Thales θα υποστηρίζουν την αναχαίτιση, ανάλυση, αποκωδικοποίηση, καταγραφή και επεξεργασία ηλεκτρονικών σημάτων, μια δραστηριότητα γνωστή ως Signal Intelligence (SIGINT).

Συγκεκριμένα, από το 2011, τα βελτιωμένα συστήματα των Transall Gabriel θα ανταποκρίνονται στις νέες προδιαγραφές που προκύπτουν από την ανάγκη για την προστασία θαλάσσιων και εναέριων πλατφορμών από τωρινές και μελλοντικές απειλές.

Η Thales κέρδισε το συγκεκριμένο συμβόλαιο εν μέσω σημαντικών περικοπών στον αμυντικό προϋπολογισμό. Αποφασιστικοί παράγοντες υπήρξαν η σημαντική εμπειρία της εταιρείας σε περίπλοκα εναέρια ηλεκτρονικά συστήματα και η ικανότητά της να συνεργαστεί με πολλούς διαφορετικούς συνεργάτες, ιδιαίτερα μικρές υπερεξειδικευμένες εταιρείες ηλεκτρονικών και λογισμικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.