ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Στη Λευκορωσία η ρωσική αντιπροσωπεία για τον τρίτο γύρο των διαπραγματεύσεων

Για την ώρα παραμένει άγνωστο πότε ακριβώς θα διεξαχθεί ο τρίτος γύρος

Στη Λευκορωσία η ρωσική αντιπροσωπεία για τον τρίτο γύρο των διαπραγματεύσεων

Σύμφωνα με το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, στη Λευκορωσία βρίσκεται η ρωσική αντιπροσωπεία προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο τρίτος γύρος των διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία.

«Η αντιπροσωπεία της ρωσικής ομοσπονδίας βρίσκεται στη Λευκορωσία για τον τρίτο γύρο των διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία» μετέδωσε το Sputnik της Λευκορωσίας με μήνυμά του στο Telegram.

Οι δύο πρώτοι γύροι των διαπραγματεύσεων μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν στις 28 Φεβρουαρίου και τις 3 Μαρτίου, όλες στο έδαφος της Λευκορωσίας.

Στον δεύτερο γύρο της 3ης Μαρτίου οι δύο χώρες συμφώνησαν να συνεργαστούν για την δημιουργία ανθρωπιστικών διαδρόμων προκειμένου να υπάρξει απομάκρυνση των αμάχων καθώς και μεταφορά τροφίμων και φαρμάκων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ώρα παραμένει άγνωστο πότε ακριβώς θα διεξαχθεί ο τρίτος γύρος των διαπραγματεύσεων ούτε και το ακριβές σημείο διεξαγωγής τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.