ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Τρόμος για δύο κοπέλες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: «Ασυνόδευτοι» αλλοδαποί τις εξύβρισαν και τις απείλησαν (upd)

Συνελήφθησαν αλλά δεν πρόκειται να απελαθούν όπως διαβεβαιώνουν οι Αρχές

Τρόμος για δύο κοπέλες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης: «Ασυνόδευτοι» αλλοδαποί τις εξύβρισαν και τις απείλησαν (upd)

Τρόμος για δύο κοπέλες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης οι οποίες κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν σεξουαλική επίθεση από δύο αλλοδαπούς  ένας υποτιθέμενος ανήλικος και προφανώς «ασυνόδευτος» και ένας 18χρονος από άγνωστες χώρες.

Πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης εντόπισε και συνέλαβε, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, τους δύο μουσουλμάνους για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και εξύβριση δύο νεαρών κοριτσιών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, βραδινές ώρες του Σαββάτου (17-06-2023) στο κέντρο της πόλης, οι δύο συλληφθέντες προσέγγισαν τις νεαρές και όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας «ο μεν 16χρονος προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της μίας εξ αυτών, ενώ ο 18χρονος τις εξύβρισε και τις απείλησε.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πέρα από την όποια ποινή τους επιβληθεί τόσο ο «ασυνόδευτος» όσο και ο 18χρονος απλώς θα αφεθούν ελεύθεροι χωράς να απελαθούν, καθώς απελάσεις δεν πραγματοποιούνται, έτσι και αλλιώς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.