ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επέκταση της συνεργασίας των GE Aviation και Tusas Engine Industries για 25 ακόμα έτη

Επέκταση της συνεργασίας των GE Aviation και Tusas Engine Industries για 25 ακόμα έτη

Η
GE Aviation ανανέωσε την συνεργασία της με την τουρκική Tusas Engine
Industries και την Turkish Aerospace Industries για ακόμα 25 χρόνια.

Η GE Aviation ανανέωσε την συνεργασία της με την τουρκική Tusas Engine Industries και την Turkish Aerospace Industries για ακόμα 25 χρόνια.

Με βάση την συμφωνία, η TEI θα συνεχίσει να προμηθεύει σημαντικά εξαρτήματα για πολιτικούς, στρατιωτικούς και ναυτικούς κινητήρες μέχρι το 2035, ενώ η TAI παραμένει ο κύριος μέτοχος του κοινού εταιρικού σχήματος.

Η συνεργασία της GE Aviation με την TEI ξεκίνησε το 1985 με την εγκαθίδρυση της γραμμής παραγωγής για τους αεροκινητήρες F110 των τουρκικών μαχητικών F-16. Η TEI σήμερα παράγει πάνω από 560 διαφορετικά ανταλλακτικά κινητήρων.

Πρόσφατα, η TEI ξεκίνησε την παραγωγή εξαρτημάτων για τον κινητήρα GEnx, που είναι εγκατεστημένος στα νέα Boeing 747-8 και Boeing 787 Dreamliner με πάνω από 1.000 παραγγελίες για τον συγκεκριμένο κινητήρα.

Επιπλέον, η TEI έχει επιλεγεί και για την παραγωγή εξαρτημάτων για τον F136, τον εναλλακτικό κινητήρα του F-35, προϊόν συνεργασίας των GE και Rolls-Royce

Η GE απασχολεί 500 εργαζόμενους στην Τουρκία και πάνω από 18.000 μέσω των θυγατρικών της. Οι κινητήρες της GE Aviation είναι εγκατεστημένοι στην πλειοψηφία των μαχητικών και μεταφορικών αεροσκαφών, ελικοπτέρων και πλοίων των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων όπως μαχητικά F-16, ελικόπτερα Black Hawk και φρεγάτες.

Επιπλέον κινητήρες της GE Aviation και της CFM International είναι εγκατεστημένοι σε πάνω από 400 πολιτικά αεροσκάφη στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.