ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Με τη βοήθεια του Αλλάχ θα καταστρέψουμε την αντίσταση»

«Με τη βοήθεια του Αλλάχ θα καταστρέψουμε την αντίσταση»

Τον Αλλάχ αλλά και το τουρκικό έθνος επικαλέστηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρ.Τ. Ερτνογάν σε μια ακόμη προσπάθεια να εμφανιστεί ως ο στόχος μιας διεθνούς συνωμοσίας αλλά και να παράλληλα να εκφράσει την αποφασιστικότητά του ότι θα νικήσει στον αγώνα που διεξάγεται εναντίον του.

 «Μας κάνουν επίθεση για τελευταία φορά. Με τη βοήθεια του Αλλάχ και με την υποστήριξη του έθνους, θα καταστρέψουμε την αντίσταση και θα αποκρούσουμε τις επιθέσεις», δήλωσε αποφασιστικά κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην επαρχία Σαγγάριου της βορειοδυτικής Τουρκίας, ο Ερντογάν.

Την ώρα που οι αποκαλύψεις για παρεμπόδιση έργου του εισαγγελέα, ο οποίος φέρεται να είχε ήδη δρομολογήσει την κλήτευση για τον γιο του Τούρκου πρωθυπουργού, Μπιλάλ Ερντογάν, καθώς και για 41 επιχειρηματίες που έπρεπε να κληθούν σε απολογία, ο πρωθυπουργός  της Τουρκίας, επιμένει στις θεωρίες συνωμοσίας.

«Η επιχείρηση που έχει ξεκινήσει αποτελεί εμπόδιο για την οικοδόμηση της νέας Τουρκίας», συμπλήρωσε μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα και ενώπιον υποστηρικτών του, επισημαίνοντας πως «το λόμπι των συμφερόντων και το λόμπι της τρομοκρατίας θα χάσουν. Θα βγούμε ισχυροί από αυτή τη διαδικασία».

Συμπλήρωσε, δε, ότι οι εισαγγελικές έρευνες που πραγματοποιούνται είναι αντισυνταγματικές, την ώρα που το σκάνδαλο διαφθοράς που αναστατώνει την Τουρκία αποδυναμώνει και την τουρκική λίρα με το Χρηματιστήριο να κάνει βουτιά φτάνοντας στο 4,21%, το χαμηλότερο ποσοστό από τον Ιούλιο του 2012.

Την ίδια στιγμή, ο Ερντογάν δήλωσε πως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να θέτει αθώους ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους και τον ίδιο, κάτω από ένα σύννεφο καχυποψίας, τονίζοντας πως θα φέρει προ των ευθυνών τους όσους διαπιστωθεί ότι έκλεψαν το κράτος.

Από την άλλη πλευρά  ο αντιπρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Φαϊκ Οζτράκ, κάλεσε τον Τούρκο πρωθυπουργό να «παραιτηθεί το συντομότερο δυνατό»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.