ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διαψεύδει η πρώην «Μις Τουρκία» τις φήμες για σχέση με τον Ερντογάν

Διαψεύδει η πρώην «Μις Τουρκία» τις φήμες για σχέση με τον Ερντογάν

Η μελαχρινή καλλονή, Ντεφνέ Σαμιελί, που έγινε εν μια νυκτί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στον Τύπο, κατακλύζοντας την ίδια ώρα όλα τα social media με πικάντικα και χιουμοριστικά μηνύματα, σπεύδει να διαψεύσει τις φήμες πως είναι η «καυτή» παρτενέρ του Τούρκου πρωθυπουργού σε μαγνητοσκοπημένα πλάνα, στα οποία το παράνομο ζευγάρι επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις.(Διαβάστε περισσότερα εδώ).

Είναι άραγε ο ο ισχυρός άντρας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εκείνος που δεν κατάφερε να αντισταθεί στη γοητεία μίας πρώην εστεμμένης;

Η ίδια, μιλώντας στο CNN Türk, εξέφρασε την οργή της για τα δημοσιεύματα, αναφέροντας ότι πλήττονται βάναυσα τα προσωπικά της δικαιώματα. «Πρόκειται για αβάσιμες αξιώσεις, που έχουν διαρρεύσει από πρόθεση», σημείωσε η 42χρονη δημοσιογράφος. 

Γεννημένη στην Κωνσταντινούπολη στις 17 Μαρτίου του 1972 η τουρκάλα δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ηθοποιός Ντεφνέ Σαμιελί, η δεύτερη κόρη της οικογένειας, έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμό ομορφιάς το 1991 στη χώρα της, εκεί όπου κατέκτησε την τρίτη θέση.

Εν συνεχεία, πήρε μέρος και σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό στη Σενεγάλη. Αφού αποφοίτησε ως αριστούχος από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, έμπλεξε στα δίχτυα της δημοσιογραφίας, εκεί όπου γνώρισε μεγάλη δημοσιότητα.

Καθημερινή αρθρογράφος στην εφημερίδα «Milliyet» για πολλά χρόνια, δεν διστάζει να δοκιμάσει την τύχη της και μπροστά στις κάμερες, παρουσιάζοντας ειδήσεις και τηλεοπτικές εκπομπές, ενώ έχει κερδίσει δύο διεθνή βραβεία.

Έχει ύψος 1.74, είναι 42 ετών, έχει καταπράσινα μάτια, φορά γόβες νούμερο 37, ενώ δέθηκε με τα ισχυρά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 1995. Ο γάμος της έληξε το 2011, ενώ είναι μητέρα μιας κόρης. 

Η 42χρονη δημοσιογράφος – παρουσιάστρια στο πλευρό του πρώην συζύγου της:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.