ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κήρυξη πολέμου στην Τουρκία η υποκλοπή της συνομιλίας» λέει ο Α. Νταβούτογλου!

«Κήρυξη πολέμου στην Τουρκία η υποκλοπή της συνομιλίας» λέει ο Α. Νταβούτογλου!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου δήλωσε σήμερα ότι η ανάρτηση, στο YouTube, της υποκλαπείσας συνομιλίας του με τον επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών MIT Hakan Fidan, τον υφυπουργό Εξωτερικών Feridun Sinirlioğlu και τον αναπληρωτή Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Yaşar Güler, στην οποία συζητούν όλο το σχέδιο στρατιωτικής εισβολής στην Συρία, αποτελεί «κήρυξη πολέμου» κατά της Τουρκίας!

«Η επίθεση έγινε εναντίον της Τουρκικής Δημοκρατίας, εναντίον του κράτους μας και του έθνους μας. Πρόκειται για ξεκάθαρη κήρυξη πολέμου ενάντια στο τουρκικό κράτος και το έθνος μας» δήλωσε στους δημοσιογράφους, εμφανώς εξοργισμένος, ο Νταβούτογλου στο Ικόνιο της Τουρκίας.

Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, δεν διευκρίνισε ποιους κατηγορεί για την υποκλοπή και την ανάρτηση της συνομιλίας στον ιστότοπο YouTube αλλά ο πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μόλις λίγα 24ωρα πριν από τις κρίσιμες δημοτικές εκλογές της Κυριακής, ανέφερε ότι είναι στόχος εκστρατείας δυσφήμησης στο Διαδίκτυο από τον ισλαμιστή κληρικό Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ.

Ο Ερντογάν λέει πως ο Γκιουλέν προσπαθεί να τον ανατρέψει και να υπονομεύσει την Τουρκία. Ο ιδρυτής του θρησκευτικού τάγματος Χιζμέτ αρνείται την κατηγορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.