ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

1734 πέθαναν στις τουρκικές φυλακές από το 2002!

1734 πέθαναν στις τουρκικές φυλακές από το 2002!

 Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σαντουλάχ Εργκίν σε απάντηση επερώτησης του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) Χουσεΐν Αϊγκούν, πόσοι κρατούμενοι στις φυλακές  έχασαν τη ζωή τους τα τελευταία 10 χρόνια, ο υπουργός απάντησε ότι οι κατάδικοι που πέθαναν στις φυλακές από το 2002 έως σήμερα,  ανέρχονται στους 1734.

Έτσι απλά σαν να μιλάμε για κολοκύθες. Και αυτή η χώρα ζητάει να μπει στην Ε.Ε.ενώ σε εμάς κάτι τυχάρπαστες Μ.Κ.Ο αμφιβόλου χρηματοδότησης μας ονομάζουν Κολομβία της Ευρώπης, και άλλα γελοία,και ότι παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα! Προφανώς στην Τουρκία κόβονται στο “ξύρισμα” και έτσι εξηγείται ο αριθμός των θανόντων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.