ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όλοι οι πρέσβεις της Τουρκίας στο εξωτερικό συναντήθηκαν στην Άγκυρα

Όλοι οι πρέσβεις της Τουρκίας στο εξωτερικό συναντήθηκαν στην Άγκυρα

 Η 5η διάσκεψη των Τούρκων  πρεσβευτών ξεκίνησε με την επίσκεψη του Μαυσωλείου του Atatürk, από τον υπουργό Εξωτερικών Ahmet Davutoğlu και τους πρέσβεις αναφέρει ο τουρκικός τύπος.

Την εναρκτήρια ομιλία της διάσκεψης, στο πλαίσιο της οποίας θα καθοριστεί ο οδικός χάρτης της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής για το 2013, έκανε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Davutoğlu.

 Οι πρεσβευτές, στο πλαίσιο του σημερινού προγράμματος θα έχουν ξεχωριστές συναντήσεις με τους αντιπρόεδρους της κυβέρνησης, Bülent Arınç, Bekir Bozdağ και Beşir Atalay και με τον υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Taner Yıldız.

 Στο περιθώριο της Διάσκεψης θα έχει μια παρουσίαση και ο πρόεδρος της Ανώτατης Εκλογικής Επιτροπής Ali Em, σε ότι αφορά το θέμα άσκησης του εκλογικού καθήκοντος από τους Τούρκους πολίτες που ζουν στο εξωτερικό.

 Ο υπουργός Εξωτερικών Ahmet Davutoğlu μαζί με τη σύζυγο του Sare Davutoğlu, απόψε θα παραθέσουν δείπνο προς τιμήν των πρεσβευτών.

 Η Διάσκεψη των Πρεσβευτών που θα διαρκέσει 5 μέρες θα συνεχιστεί στην Σμύρνη  το σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή και των υπουργών Εξωτερικών της Βραζιλίας και Σουηδίας.      

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.