ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επίσημη πρώτη για το νέο εκπαιδευτικό KT-1T της Τουρκίας

Επίσημη πρώτη για το νέο εκπαιδευτικό KT-1T της Τουρκίας

Η
νοτιοκορεάτικη Korea Aerospace Industries (KAI) παρουσίασε επίσημα την
εξαγωγική έκδοση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους βασικής εκπαίδευσης
KT-1Τ Woongbi για την Τουρκία στην Σατσεόν.

Η νοτιοκορεάτικη Korea Aerospace Industries (KAI) παρουσίασε επίσημα την εξαγωγική έκδοση του εκπαιδευτικού αεροσκάφους βασικής εκπαίδευσης KT-1Τ Woongbi για την Τουρκία στην Σατσεόν.

Η τελετή της παρουσίασης προγραμματίστηκε ώστε να συμπέσει με την διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού Seoul International Aerospace & Defense Exhibition (ADEX) 2009 την Τετάρτη.

Στην τελετή παραβρέθησαν περί τους 100 επίσημους προσκεκλημένους, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής  της KAI Κιμ Χονγκ-γιουνγκ καθώς και ο Μουράντ Μπαγιάρ, διευθυντής της υποδιεύθυνσης αμυντικής βιομηχανίας του τουρκικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Ανάμεσα στις βελτιώσεις που περιλαμβάνει η έκδοση –Τ του ΚΤ-1, είναι ένα σύστημα συμπίεσης καμπίνας, νέο «γυάλινο» πιλοτήριο, σύστημα παραγωγής οξυγόνου επί του αεροσκάφους καθώς και σύστημα HOTAS (hands-on throttle-and-stick).

Υπενθυμίζεται ότι η Τουρκία υπέγραψε ένα συμβόλαιο ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων το 2007 με την ΚΑΙ για την εξαγωγή 40 αεροσκαφών ΚΤ-1Τ με προαίρεση για 15 ακόμα μετά την παράδοση των αρχικών.

Σημαντικό υποκατασκευαστικό έργο προβλέπεται να έχει σε τουρκικό έδαφος και η ΤΑΙ (Turkish Aerospace Industries).

Στο πλαίσιο της ADEX 2009, η KAI παρουσιάζει το σύνολο των αεροπορικών της προϊόντων, ήτοι τα εκπαιδευτικά KT-1 και T-50 Golden Eagle, το ελικόπτερο Surion και διάφορα UAV.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.