ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Τατάρ: «Έχουμε την Τουρκία πίσω μας θα πάμε στη Γενεύη ήσυχοι»

Ε.Τατάρ: «Έχουμε την Τουρκία πίσω μας θα πάμε στη Γενεύη ήσυχοι»

Ο Ερσίν Τατάρ μετά τη συνεδρία του «υπουργικού συμβουλίου» στην οποία συμμετείχε, χθες το βράδυ, δήλωσε πως «έχουμε την Τουρκία πίσω μας, θα πάμε στη Γενεύη ήσυχοι».

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, αναφέροντας ότι τη Δευτέρα θα έχει συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, πριν μεταβεί στην Γενεύη για την άτυπη συνάντηση 5 + ΗΕ, ο Τ/κ ηγέτης επανέλαβε ότι «ο μοναδικός ρεαλιστικός δρόμος αναζήτησης λύση είναι το μοντέλο των δύο κρατών που να βασίζεται στην κυριαρχική ισότητα» και αυτή την άποψη μετέφερε και ενημέρωσε το «υπουργικό συμβούλιο», όπως είπε.

Αφότου εκλέχθηκε «πρόεδρος», συνέχισε, δεν έμεινε κάποιος που δεν είδε, την ΕΕ, τα ΗΕ και τις εγγυήτριες χώρες και πως έχουν κάνει ό,τι περνά από το χέρι τους για μια λύση στη βάση των δύο κρατών.

Ενόψει της άτυπης συνάντησης στη Γενεύη, ο Τ/κ ηγέτης είχε χθες σύσκεψη με την ομάδα του που θα τον συνοδεύσει στην άτυπη συνάντηση. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο «υπεξ», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.