ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τουρκία: Βίαιη καταστολή εξέγερσης σε φυλακές στο Χατάι με τρεις κρατούμενους νεκρούς

Όλα ξεκίνησαν μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία καθώς τα κτήρια των φυλακών είχαν υποστεί ζημιές

Τουρκία: Βίαιη καταστολή εξέγερσης σε φυλακές στο Χατάι με τρεις κρατούμενους νεκρούς

Οι αρχές της Τουρκίας, προχώρησαν σε βίαιη καταστολή εξέγερσης σε φυλακές στην περιοχή Χατάι, με αποτέλεσμα τρεις κρατούμενοι να χάσουν τη ζωή τους και πάνω από δέκα δεσμοφύλακες να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία όλα ξεκίνησαν μετά τον φονικό σεισμό στην Τουρκία καθώς τα κτήρια των φυλακών είχαν υποστεί ζημιές.

Οι κρατούμενοι ζητούσαν να γίνει έλεγχος πριν μπουν ξανά στα κελιά τους, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που ζητούσαν από τους δεσμοφύλακες να τους επιτραπεί να επικοινωνήσουν με τους συγγενείς τους.

Η ανησυχία των κρατούμενων για την τύχη των δικών τους ανθρώπων δεν συγκίνησε τους δεσμοφύλακες, αλλά αντίθετα υπήρξε βίαιη καταστολή της εξέγερσης, με αποτέλεσμα τουλάχιστον τρεις φυλακισμένοι να χάσουν τη ζωή τους από τον άγριο ξυλοδαρμό.

ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:

https://twitter.com/Thelast05015969/status/1623374347208429587

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.