Τραγωδία στα συντρίμμια της Τουρκίας: Βρέθηκαν 16 πτώματα παιδιών μαθητικής ομάδας βόλεϊ από την Αμμόχωστο

Η ομάδα είχε βρεθεί στην περιοχή για τουρνουά  την ημέρα του φονικού σεισμού

Τραγωδία στα συντρίμμια της Τουρκίας: Βρέθηκαν 16 πτώματα παιδιών μαθητικής ομάδας βόλεϊ από την Αμμόχωστο

Ακόμη μια τραγωδία γράφτηκε στα συντρίμμια του διπλού φονικού σειμσού που χτύπησε την Τουρκία και την Συρία καθώς τα μέλη της μαθητικής ομάδας βόλεϊ που αγνοούνταν στην περιοχή Αντιγιαμάν, δυστυχώς βρέθηκαν νεκρά.

Η ομάδα είχε βρεθεί στην περιοχή για τουρνουά  την ημέρα του φονικού σεισμού.

Σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές τα άψυχα σώματα 16 ανθρώπων βρέθηκαν στα ερείπια του ξενοδοχείου Isias, όπου διέμενε η ομάδα.

Το επταώροφο ξενοδοχείο, όπου διέμεναν τα παιδιά, μαζί με γονείς καθηγητές από το Turkish Maarif College της Αμμοχώστου, κατέρρευσε από τον σεισμό. Τέσσερα άτομα της ομάδας κατάφεραν να βγουν από τα ερείπια με δικά τους μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μικρότερη εκ των μαθητών που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο ήταν 14 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.