ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης: «Οι ΕΔ θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή δείχνοντας την αποφασιστικότητα τους»

ΥΕΘΑ Ε.Αποστολάκης: «Οι ΕΔ θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή δείχνοντας την αποφασιστικότητα τους»

Αυστηρή προειδοποίηση προς την Τουρκία ήταν το πρώτο μήνυμα του νέου Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη, κατά την διάρκεια της τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας υπογραμμίζοντας ότι “όποτε κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί μας δυστύχησαν” και ότι οι ΕΔ είναι έτοιμες στην πρώτη γραμμή να δείξουν την αποφασιστικότητά τους όποτε χρειαστεί.

Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης μετά την λήξη της τελετής παράδοσης παραλαβής του ΥΠΕΘΑ έστειλε μήνυμα στην Τουρκία προειδοποιώντας την ότι όποτε στις σχέσεις των δυο χωρών κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί μας δυστύχησαν.

Χαρακτηριστικά ο νέος ΥΕΘΑ δήλωσε: “Στέλνω ένα μήνυμα αμοιβαιότητας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης, αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας. Να θυμίσω στους γείτονες μας ότι όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία επήλθε η ευημερία όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί δυστύχησαν”.

Οι δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη

Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, δήλωσε ότι βγάζει την στολή του, για να υπηρετήσει την πατρίδα σε μια ταραγμένη περίοδο, τονίζοντας ότι “οι ΕΔ θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή δείχνοντας την αποφασιστικότητα τους να προασπίσουν την ασφάλεια και την ειρήνη”.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, επανέλαβε το κάλεσμα του για ενότητα και συνεργασία από όλες τις πολιτικές δυνάμεις για τα θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων, αναφέροντας χαρακτηριστικά “να συνεχίσετε να είστε στο πλευρό μας, είναι ένα κάλεσμα που απευθύνω σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι”.

Ο ΥΕΘΑ εξέπεμψε μήνυμα συνεργασίας στους γείτονες μας, “στέλνω ένα μήνυμα σε όλους τους λαούς της περιοχής να συνεργαστούμε”, ενώ απευθυνόμενος στην Τουρκία, την προειδοποίησε, ότι οι εθνικισμοί οδηγούν πάντα στην δυστυχία των λαών.

“Στέλνω μήνυμα αμοιβαιότητας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης και της συνεργασίας. να θυμίσω στους γείτονες μας όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία κυριάρχησε η ανάπτυξη. όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί δυστύχησαν”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο ΥΕΘΑ χαρακτήρισε ότι το προσωπικό και τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελούν την κινητήρια δύναμη, απευθύνοντας κάλεσμα στους Έλληνες πολίτες να συνεχίσουν να στηρίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.