ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ερώτηση «Ελληνικής Λύσης» προς το ΥΠΕΘΑ για τους στρατιώτες αλβανικής καταγωγής: Ακόμη περιμένουν απάντηση

Ερώτηση «Ελληνικής Λύσης» προς το ΥΠΕΘΑ για τους στρατιώτες αλβανικής καταγωγής: Ακόμη περιμένουν απάντηση

Η Ελληνική Λύση μετά από την απάντηση του υπουργείου Εθνικής Αμυνας σε ερώτησή του κόμματος στην Βουλή για το ποσοστό των αλβανικής καταγωγής στρατιωτών που υπηρετούν στις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις, σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

«Σε πλήρη και αδικαιολόγητη άρνηση να παράσχει στοιχεία περί του ακριβούς αριθμού ανδρών αλβανικής καταγωγής που έχουν μέχρι σήμερα υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό προέβη ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος, μέσω της απάντησής του στη σχετική ερώτηση του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης κ. Βελόπουλου.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ έθεσε το σχετικό ερώτημα με αφορμή τις γνωστές σε όλους φωτογραφίες νεαρών ανδρών, ενδεδυμένων με την ελληνική στρατιωτική στολή να σχηματίζουν με τα χέρια τους το έμβλημα της ελληνικής σημαίας.

Ο Υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, αρκέστηκε να κάνει μια απλή αναφορά του σχετικού νόμου, αποφεύγοντας όμως την ουσία της ερώτησης με το αιτιολογικό της διαβάθμισης.

Η Κυβέρνηση επιλέγει σε ένα μείζονος σημασίας εθνικό θέμα, που δικαιούται ο ελληνικός λαός να γνωρίζει, να απαντήσει … ‘’χωρίς απάντηση’’. Πολύ φοβούμαστε ότι η επικαλούμενη ΄΄διαβάθμιση’’ υποκρύπτει … ‘’υποβάθμιση’’ του δυναμικού του Ελληνικού Στρατού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.