ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Παναγιωτόπουλος: «Θα παραλάβουμε τις δύο επιπλέον πυραυλακάτους»

Ν.Παναγιωτόπουλος: «Θα παραλάβουμε τις δύο επιπλέον πυραυλακάτους»

«Θεωρώ ότι όλοι έχουμε το ίδιο ενδιαφέρον τόσο για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, όσο και για τα προγράμματα ανάπτυξης πυραυλακάτων του Πολεμικού Ναυτικού από τα ναυπηγεία Ελευσίνας. Δεν θέλουμε να διακοπεί η λειτουργία των ναυπηγείων, αλλά ως Πολεμικό Ναυτικό – μάλλον ομιλών και για λογαριασμό του Πολεμικού Ναυτικού, ως πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, θέλουμε τις πυραυλακάτους», ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή.

«Το Πολεμικό Ναυτικό θέλει τα πλοία του. Το Πολεμικό Ναυτικό είναι ο πελάτης των ναυπηγείων Ελευσίνας και ο πελάτης έχει αυτή τη στιγμή το πρόβλημα ότι τα πλοία που έχει αναθέσει στα ναυπηγεία Ελευσίνας να ναυπηγηθούν καθυστερούν πάρα πολύ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επομένως, ναι να βρεθεί τρόπος συνέχισης λειτουργίας των ναυπηγείων Ελευσίνας, αλλά όσον αφορά την παράταση του χρόνου λειτουργίας, αν δεν έχουμε διαβεβαιώσεις ως προς το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών, δεν είμαστε τόσο πρόθυμοι να την παράσχουμε. Και αυτό θέλω να γίνει, να καταστεί σαφές.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.