ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον Λίβανο ξαφνικά ο Π.Παναγιωτόπουλος

Στον Λίβανο ξαφνικά ο Π.Παναγιωτόπουλος

Στην “διακεκαυμένη ζώνη” του Λιβάνου ταξιδεύει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος μετά από πρόσκληση της Κυβέρνησης της χώρας.

Κατά την επίσκεψή του, θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα (8-4-2013) και μεθαύριο Τρίτη, με την πολιτική ηγεσία του Κράτους και της Κυβέρνησης, με τον υπουργό Άμυνας του Λιβάνου, καθώς και με ηγετικά στελέχη  του Κυβερνώντος Συνασπισμού αλλά  και της Αντιπολίτευσης.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος θα συναντηθεί, μεταξύ των άλλων, με τους:

•    Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του Λιβάνου κ. Michel Sleiman

•    Με τον Πρωθυπουργό κ. Najib Mikati

•    Με τον Υπουργό Άμυνας κ. Fayez Ghosn

•    Με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Samir Mokbel

•    Με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Nabih  Berri

•    Με τον Αρχηγό των ενόπλων Δυνάμεων του Λιβάνου Στρατηγό Jean Kahwaji

•    Με τον πρώην Πρωθυπουργό και εκ των ηγετών της Αντιπολίτευσης κ. Fouad Siniora

•    Με το ηγετικό στέλεχος των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού κ.Walid Joumblatt

Επίσης, o Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα συναντηθεί με τον Επικεφαλής της Θρησκευτικής Κοινότητας των Ελληνορθόδοξων του Λιβάνου Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βηρυτού και Περιχώρων  Κύριο Elias  Audi, ενώ θα έχει συνάντηση εργασίας και με τους Επικεφαλείς της Διαμεσολαβητική Δύναμης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στο Λίβανο (United Nations Interim Force in Lebanon – Unifil) στην οποία – όπως είναι γνωστό – μετέχει και η Ελλάδα.

Πρόκειται για συναντήσεις ανωτάτου επιπέδου κατά τις οποίες θα συζητηθεί και η συριακή κρίση και η θέση της Ελλάδας σε αυτή… Κάποιοι από τους παραπάνω ανήκουν και στην Χεζμπολά που μέτέχει της κυβέρνησης του Λιβάνου

Mην ξεχνάμε ότι οι αναλυτές θεωρούν ότι ο πόλεμος της Συρίας είναι θέμα χρόνου να επεκταθεί και στην Λίβανπ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.