Ο Νίκος Δένδιας εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Τούρκο ομόλογό του για τους πέντε νεκρούς μετά τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου στη δυτική Τουρκία.
«Επικοινώνησα με τον Τούρκο Υπουργό Εθνικής Άμυνας Γιασάρ Γκιουλέρ, στον οποίο εξέφρασα τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια της ζωής των στελεχών των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που επέβαιναν σε στρατιωτικό ελικόπτερο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας σε ανάρτησή του στο X.
Επικοινώνησα με τον Τούρκο Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Yaşar Güler, στον οποίο εξέφρασα τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια της ζωής των στελεχών των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων που επέβαιναν σε στρατιωτικό ελικόπτερο. pic.twitter.com/EuzBTYBU7E
— Nikos Dendias (@NikosDendias) December 9, 2024
Το ελικόπτερο ανήκε στη Σχολή Αεροπορίας του Στρατού και εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.
Το ελικόπτερο συνετρίβη πολύ κοντά σε σταθμό υγρών καυσίμων στην περιοχή Κετσίμπορλου. Επιτόπου έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.