ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διάβημα για τις προσβλητικές δηλώσεις του καραγκιόζη Εσθονού προέδρου κατά της Ελλάδας

Διάβημα για τις προσβλητικές δηλώσεις του καραγκιόζη Εσθονού προέδρου κατά της Ελλάδας

Διάβημα διαμαρτυρίας επιδόθηκε στον πρέσβη της Εσθονίας στην Ελλάδα Μάργκους Ράβα σχετικά με τις «ακατανόητες και προσβλητικές για την Ελλάδα» δηλώσεις στις οποίες προέβη ο πρόεδρος της Εσθονίας Τόομας Χέντρικ Ίλβες σε συνέντευξή του προς την εφημερίδα «The Times».

Στο δημοσίευμα, ο Εσθονός Πρόεδρος καταφερόμενος εναντίον του Ρώσου Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, χαρακτήρισε ως «χρήσιμους ηλιθίους» κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ουγγαρία και η Κύπρος, που πιέζουν για χαλάρωση των κυρώσεων, ισχυριζόμενος ότι διαταράσσουν την ενότητα του μπλοκ.

Στον πρέσβη της Εσθονίας ο οποίος εκλήθη σήμερα στο Υπουργείο Εξωτερικών, κατόπιν οδηγιών του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, τονίστηκε ότι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί απάδουν του ευρωπαϊκού πολιτικού πολιτισμού και του επιπέδου των σχέσεων και των επαφών δύο συμμάχων και εταίρων, όπως είναι η Ελλάδα και η Εσθονία.

Ίσως κάποιος θα έπρεπε να εξηγήσει στον Εσθονό ποιοι είναι οι πραγματικοί “χρήσιμοι ηλίθιοι”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.