ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τηλεφωνική επικοινωνία υφ.Εξωτερικών με την πρέσβη της Ελλάδος στη Βηρυτό

Τηλεφωνική επικοινωνία υφ.Εξωτερικών με την πρέσβη της Ελλάδος στη Βηρυτό

Ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβη της Ελλάδος στη Βηρυτό, ενώ ανακοίνωσε πως αναχώρησε για Λίβανο ένα C-130 με ομάδα διάσωσης και έρευνας.

«Στεκόμαστε δίπλα στο λαό του Λιβάνου, που χθες έζησε μια πραγματική τραγωδία! Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων», ανέφερε ο κ. Βλάσης.

«Σήμερα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με την πρέσβη μας στην Βηρυτό κ. Φουντουλάκη που με ενημέρωσε για την κατάσταση ενώ παράλληλα γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να εντοπιστούν τυχόν συμπατριώτες μας που “χτυπήθηκαν” από τις φονικές εκρήξεις», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα στελέχη της πρεσβείας είναι στη διάθεση των εκεί συμπατριωτών μας όπως και η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του ΥΠΕΞ. Η χώρα μας στέκεται και εμπράκτως στους πολίτες του Λιβάνου καθώς μετά από εντολή του πρωθυπουργού @kmitsotakis αναχώρησε C-130 με ομάδα έρευνας και διάσωσης», κατέληξε ο κ. Βλάσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.