ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σπουδαία κίνηση από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο: Δίνουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους για τους πυρόπληκτους

Σπουδαία κίνηση από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο: Δίνουν το 50% των εσόδων από το e-shop τους για τους πυρόπληκτους

Μια ακόμα σπουδαία κίνηση έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του για να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς ανακοίνωσε με μια του ανάρτηση στο Instagram πως το 50% από τα έσοδο του e-shop που διατηρεί με τα αδέρφια του, το «Antetokounbros Shop -We are all Bros» θα διατεθούν για τη στήριξη των πυρόπληκτων στη χώρα μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις προηγούμενες ημέρες, ο MVP των τελικών του ΝΒΑ μέσω της πρωτοβουλίας The GiANT Heart, προσέφερε αρκετά δωμάτια σε πολλά ξενοδοχεία ώστε να μείνουν οι άνθρωποι που είδαν τα σπίτια τους να καίγονται, ή αναγκάστηκαν να τα αφήσουν πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.