ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρίθηκε ένοχος ο Ζ.Μπόατενγκ για ενδοοικογενειακή βία – Θα πληρώσει 1,8 εκατ. ευρώ στην πρώην του

Κρίθηκε ένοχος ο Ζ.Μπόατενγκ για ενδοοικογενειακή βία – Θα πληρώσει 1,8 εκατ. ευρώ στην πρώην του

Σοβαρά μπλεξίματα με την δικαιοσύνη έχει πλέον και επίσημα ο Ζερόμ Μπόατενγκ, καθώς κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα, κατηγορήθηκε για άσκηση βίας στην πρώην σύντροφό του, επικίνδυνη σωματική βλάβη και προσβολή, με τον Μπόατενγκ να δίνει το παρών στο δικαστήριο παρέα με τέσσερις σωματοφύλακες.

Ο Μπόατενγκ φέρεται να χτύπησε με μπουνιές την πρώην του, Σέριν, να την δάγκωσε στο κεφάλι, να την πέταξε στο έδαφος και να την έβρισε, όταν οι δυο τους ήταν σε διακοπές στις Νήσους Τουρκ και Κάικος της Καραϊβικής. Επίσης, σύμφωνα με την εισαγγελία της έριξε ένα γυάλινο φανάρι και ένα ψυγειάκι cooler γεμάτο με ποτά με μεγάλη δύναμη!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 33χρονος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, λέγοντας πως αυτή έγινε ιδιαίτερα επιθετική και του άνοιξε τα χείλη χτυπώντας τον με μπουνιά! Ωστόσο, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε να πληρώσει το ποσό του 1,8 εκατ. ευρώ στην πρώην σύντροφό του, με τον Μπόατενγκ να γλιτώνει πάντως την ποινή φυλάκισης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.