ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σοκ και οδύνη στον χώρο του τένις: Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή η «νέα Αννα Κουρνίκοβα» – Hταν μόλις 23 ετών (εικόνες)

Σοκ και οδύνη στον χώρο του τένις: Πέθανε ξαφνικά από ανακοπή η «νέα Αννα Κουρνίκοβα» – Hταν μόλις 23 ετών (εικόνες)

Σοκ και οδύνη στον χώρο του τένις προκάλεσε η είδηση ότι ανερχόμενη 23χρονη τενίστρια έχασε τη ζωή της από ανακοπή κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Η Ρωσίδα Βιολέτα Ντεγκτιάρεβα, παρά το νεαρό της ηλικίας της, βρισκόταν στο νούμερο 1.084 της παγκόσμιας κατάταξης και από πολλούς θεωρούνταν η «νέα Αννα Κουρνίκοβα», τόσο λόγω της εκθαμβωτικής παρουσίας της όσο και λόγω του αθλητικού ταλέντου της.

Η ξανθιά καλλονή, που είχε γεννηθεί στο Ροστόφ της Ρωσίας, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν πέθανε στο προπονητικό κέντρο ή κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Τα νέα για τον θάνατό της δεν έγιναν αμέσως γνωστά και δημοσιοποιήθηκαν όταν η στενή της φίλη, επίσης τενίστρια, Αναστάζια Βντοβένκο, 20 ετών, πόσταρε την είδηση στο Facebook, απ’ όπου «αλιεύθηκε» από τα ρωσικά Μέσα.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Αναστάζια. 

     

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.