ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Στα highlights της χρονιάς το φινάλε στο Μέμφις

Στα highlights της χρονιάς το φινάλε στο Μέμφις

Το σκορ ήταν 93-93 ανάμεσα στους Γκρίζλις και τους Σανς, με την επαναφορά να είναι για τις “αρκούδες”, ενώ ο χρόνος που απέμενε ήταν 0,9 δέκατα τπυ δευτερολέπτου. Ο Κόρτνεϊ Λι πάσαρε στον Τζεφ Γκριν και ο Αμερικανός σμολ φόργουορντ κάρφωσε δυνατά δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 93-95. Στην επόμενη κατοχή το Φοίνιξ προσπάθησε να κλέψει το ροζ φύλλο, αλλά το τρίποντο του Μίρζα Τελέτοβιτς δεν βρήκε στόχο και το Μέμφις πανηγύρισε έξαλλα το θετικό αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο από αυτό το παιχνίδι είναι πως το alley hoop του Γκριν σίγουρα θα μπει στο TOP 10 των highlights για τη φετινή χρονιά στο ΝΒΑ.

Γκρίζλις: Γκασόλ 22, Λι 18, Κόνλεϊ 12, Τσάλμερς 11, Τζεφ Γκριν 10, Ράντολφ 10, Τζαμάικαλ Γκριν 7, Μπαρνς 5, Άλεν, Κάρτερ. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σανς: Μπλέντσο 23, Νάιτ 17, Τελέτοβιτς 14, Λεν 12, Λιούερ 10 (11 ριμπ.), Γουόρεν 6, Τάκερ 6, Μπούκερ 5, Πράις. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.