ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γερμανία: Η… κομπίνα του τερματοφύλακα για να πιάσει το πέναλτι (βίντεο)

Γερμανία: Η… κομπίνα του τερματοφύλακα για να πιάσει το πέναλτι (βίντεο)

Σε άλλο επίπεδο πήγε ο τερματοφύλακας της γερμανικής Άουγκσμπουργκ Μάρβιν Χιτζ τις κομπίνες προκειμένου να μην δεχθεί γκολ από τα 11 βήματα.

Όταν ο διαιτητής στον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Κολωνία καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Κολωνίας ο Χιτζ την ώρα που οι συμπαίχτες του διαμαρτύρονταν αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες του να αποσοβήσει το γκολ.

Έτσι σιγά-σιγά άρχισε να σκάβει με τη μύτη του παπουτσιού του το χορτάρι μπροστά από την άσπρη βούλα και «ω του θαύματος» η προσπάθειά του είχε αποτέλεσμα. Όταν ο Άντονι Μοντέστε πήρε φόρα για να σκοράρει, γλίστρησε και έτσι το σουτ του ήταν πιο αδύναμο επιτρέποντας στον Χιτζ να διώξει τη μπάλα.

Για κακή τύχη του Χιτζ όμως η κάμερα κατέγραψε όλο το «έργο» του και έτσι τόσο ο ίδιος όσο και ο προπονητής του υποχρεώθηκαν να συζητήσουν συγγνώμη για την πράξη του αυτή.

«Δεν ήταν σωστή η ενέργειά του. Δεν ήταν έξυπνη ούτε και δίκαιη. Αλλά όταν ορισμένες φορές πιστεύεις ότι αδικείσαι, τότε αντιδράς υπερβολικά» δήλωσε ο προπονητής της Άουγκσμπουργκ, Μάρκους Βάιντσιρλ.

Για την ιστορία η Κολωνία επικράτησε τελικά με 1-0 με γκολ έξι λεπτά μετά το πέναλτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.