ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ο Μοράτα ενημέρωσε τη Ρεάλ ότι θέλει να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μοράτα ενημέρωσε τη Ρεάλ ότι θέλει να πάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το πρώτο μεγάλο μεταγραφικό deal του καλοκαιριού φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να κλείσει.

Ο Μοράτα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρουν αρκετά δημοσιεύματα, ισπανικά και αγγλικά, ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησε με τους «κόκκινους διαβόλους» για το συμβόλαιο που θα έχει.

Όμως δεν έμεινε εκεί.

Όπως υποστηρίζει σε σχετικό δημοσίευμα της η Marca, ο Μοράτα ενημέρωσε και τη διοίκηση της «βασίλισσας» γι’ αυτό, πιέζοντάς την –εμμέσως πλην σαφώς- να αποδεχθεί την πρόταση που θα γίνει στο επόμενο χρονικό διάστημα από την Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.

Στην ενημέρωση που έγινε από τον ατζέντη του προς τους διοικούντες την Ρεάλ, σαν λόγος της επιθυμίας του να αποχωρήσει είναι ο ρόλος που είχε στην ομάδα και ο μικρός χρόνος συμμετοχής.

«Δεν θέλει να έχει άλλη μία τέτοια σεζόν. Ναι, ήταν μια θαυμάσια σεζόν για την ομάδα, αλλά εκείνος θέλει να παίζει περισσότερο», ήταν τα λόγια του προς τους διοικούντες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.