ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Παναθηναϊκός: Σκέφτεται να μείνει ο Μολέδο!

Παναθηναϊκός: Σκέφτεται να μείνει ο Μολέδο!

Κόντρα στα (νέα) σενάρια από τη Βραζιλία, που ήθελαν την Ιντερνασιονάλ να επανέρχεται δυνατά για τον Ροντρίγκο Μολέδο, εκμεταλλευόμενη την αποχώρηση του Νίκου Λυμπερόπουλου από τον Παναθηναϊκό, ο αμυντικός του «τριφυλλιού» φαίνεται πως θέλει να παραμείνει κάτοικος Αθήνας!

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, ο 29χρονος αμυντικός είναι, καταρχήν, θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στα… πράσινα, λέγοντας, δηλαδή, «ναι» στην πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει, για επέκταση της συνεργασίας του με το «τριφύλλι» κατά δύο χρόνια, ως το 2020 (το υπάρχον λήγει σε έναν χρόνο).

Από το περιβάλλον του παίκτη προκύπτει πως ο Μολέδο θέλει να μείνει στην ομάδα και στη στροφή του αυτή, σπουδαίο ρόλο φαίνεται πως έχει παίξει η κουβέντα που είχε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη πριν λίγες μέρες. Όπως σημείωσε, ωστόσο, ο Νικολογιάννης, τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη, καθώς επίκειται και μία συνάντηση του Βραζιλιάνου με τους ανθρώπους της διοίκησης.

Το κλίμα, πάντως, δείχνει πως απομακρύνεται το σενάριο να χάσει ο Παναθηναϊκός έναν από τους πλέον πολύτιμους ποδοσφαιριστές του, τη στιγμή, να θυμίσουμε, που το όποιο ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον 29χρονο έχει «παγώσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.