ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Το βίντεο της Γιουνάιτεντ για τον Ρούνεϊ – Επιστρέφει στην Έβερτον (φωτό, βίντεο)

Το βίντεο της Γιουνάιτεντ για τον Ρούνεϊ – Επιστρέφει στην Έβερτον (φωτό, βίντεο)

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποχαιρέτησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σε ηλικία 31 ετών επιστρέφει στην Έβερτον για να βρει πάλι θέση βασικού.

Ήταν 18 ετών όταν άφησε τα «ζαχαρωτά» για να μετακομίσει στο Μάντσεστερ. Πέτυχε χατ-τρικ στο ντεμπούτο του με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε και έκτοτε έδειξε τι θα ακολουθούσε.

Τίτλοι εντός και εκτός συνόρων μέχρι που έφτασε σε σημείο να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γιουνάιτεντ.

To κατάφερε κόντρα στην Στόουκ με μια απευθείας εκτέλεση φάουλ αφήνοντας πίσω του τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Ολοκλήρωσε τελικά την καριέρα του στην Γιουνάιτεντ, με τους αριθμούς να λένε τα πάντα γύρω από την παρουσία του στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο Ρούνεϊ είναι ο μοναδικός Άγγλος ποδοσφαιριστής μαζί με τον Μίκαελ Κάρικ, που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα Αγγλίας, Κύπελλο, Λιγκ Καπ, Champions League, Europa League και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Είναι παράλληλα ο πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ στην Ευρώπη με 39 γκολ

Απ’ την πλευρά του, ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 31χρονο στράικερ, μέσα απ’ την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

“Δεν είναι μυστικό πως είμαι θαυμαστής του Γουέιν. Ήταν ένα υπόδειγμα επαγγελματία καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο σύλλογο και θα παραμείνει στην ιστορία του συλλόγου για πάντα.

Δεν είναι ποτέ εύκολο να βλέπεις έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή να αγωνίζεται λιγότερο απ’ όσο θα ήθελε και δεν μπορούσα να σταθώ εμπόδιο όταν μου ζήτησε να επιστρέψει στην Έβερτον. Η εμπειρία του, η συγκέντρωσή του και η αποφασιστικότητά του θα λείψουν απ’ την ομάδα. Του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.