ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Χιμένεθ για Αραούχο: «Πριν ένα μήνα ήταν αδύνατο, αλλά τώρα περιμένουμε…»

Χιμένεθ για Αραούχο: «Πριν ένα μήνα ήταν αδύνατο, αλλά τώρα περιμένουμε…»

Μόνο άπιαστο όνειρο δεν θεωρείται η επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιανός μίλησε στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της «Marca» στα Κανάρια Νησιά και, όπως είναι εύλογο, ερωτήθηκε για τον «Τσίνο».

Παραδέχθηκε λοιπόν ότι θα τον ήθελε ξανά στην «Ένωση» και ότι στην παρούσα φάση υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες απ’ όσες λίγο καιρό πριν.

«Θα ήθελα να τον φέρω πίσω. Πρέπει να προσέχουμε τις εξελίξεις. Ο Σέρχιο έγινε και πάλι ένας πολύ ενδιαφέρων παίκτης. Πριν από ένα μήνα ήταν αδύνατο, αλλά θα περιμένουμε μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενδιάμεσα απάντησε και για τον Λιβάγια, σημειώνοντας ότι «ο χαρακτήρας του είναι λίγο έντονος, αλλά είναι καλό παιδί» και έπειτα το συνέδεσε εκ νέου με τον Αραούχο, λέγοντας:

«Δεν έχω πρόβλημα με τέτοιου τύπου παίκτες. Ένα θέμα είναι ο ποδοσφαιριστής και ένα άλλο ο χαρακτήρας του. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον Αραούχο όσο ήταν εδώ, το αντίθετο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.