ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στη μάχη του Europa League

ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στη μάχη του Europa League

Απόψε είναι η σειρά της Ελλάδας στο Europa League. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ρίχνονται στην μάχη για τα play off του Europa League, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την τελευταία ευκαιρία για μια θέση στον ήλιο, τους ομίλους της διοργάνωσης.

Πρώτος στη μάχη (21.00) μπαίνει ο ΠΑΟΚ ο οποίος στην Τούμπα θα αντιμετωπίσει την Εστερσουντ από Σουηδία. Θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός (21.30) που θα συγκρουστεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με την ισπανική Αθλέτικ Μπιλμπάο. Τέλος τις ελληνικές συμμετοχές στο Europa League κλείνει η ΑΕΚ η οποία θα παίξει (21.45) με τη Μπριζ στο Βέλγιο.

Ανάμεσα στις 44 ομάδες που μετέχουν, βρίσκονται και 15 που προέρχονται από τους προκριματικούς του Champions League. Στη «βιτρίνα» των αγώνων που ξεκίνησαν χθες με την νίκη (1-0) της Ουτρέχτη απέναντι στην Ζενίτ και ολοκληρώνονται απόψε, βρίσκονται και 12 κύπελλα πρωταθλητριών, 7 της Μίλαν, 4 του Αγιαξ και ένα του Ερυθρού Αστέρα. Οι 22 ομάδες που θα προκριθούν στη φάση των ομίλων θα πλαισιώσουν τις 10 ηττημένες των play off του Champions League και τις 16 που έχουν εξασφαλίσει απευθείας συμμετοχή μέσω των εθνικών διοργανώσεων.

Οι σημερινές αναμετρήσεις για το Europa League
Μπριζ (Βέλγιο)-ΑΕΚ 21:45

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-Αθλέτικ Μπιλμπάο (Ισπανία) 21:30

ΠΑΟΚ-Εστερσουντ (Σουηδία) 21:00

Μπάτε Μπορίσοφ (Λευκορωσία)-Ολεξάντρια (Ουκρανία)

Κράσνονταρ (Ρωσία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Σκεντέρμπεου (Αλβανία)

Απόλλων Λεμεσου (Κύπρος)-Μίντιλαντ (Δανία)

Χαφναρφιόρτνουρ (Φερόε)-Μπράγκα (Πορτογαλία)

Βαρντάρ (ΠΓΔΜ)-Φενέρμπαχτσε (Τουρκία)

Πλζεν (Τσεχία)-ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος)

Αλταχ (Αυστρία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

Λουντόγκορετς (Βουλγαρία)-Σούντουβα (Λιθουανία)

Μίλαν (Ιταλία)-Σκεντίγια (ΠΓΔΜ)

Οσιγεκ (Κροατία)-Αούστρια Βιένης (Αυστρία)

Βιτορούλ (Ρουμανία)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)

Ντομζάλε (Σλοβενία)-Μαρσέιγ (Γαλλία)

Αγιαξ (Ολλανδία)-Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)

Λέγκια (Πολωνία)-Σερίφ (Μολδαβία)

Παρτιζάν (Σερβία)-Βιντεότον (Ουγγαρία)

Εβερτον (Αγγλία)-Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία)

Μαρίτιμο (Πορτογαλία)-Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)

Χθες

Ουτρέχτη (Ολλανδία)-Ζενίτ Αγ.Πετρ. (Ρωσία) 1-0

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: eleftherostypos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.