ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Παναθηναϊκός: Ποδαρικό με Πλατανιά

Παναθηναϊκός: Ποδαρικό με Πλατανιά

Ο Παναθηναϊκός των πολλών και μεγάλων προβλημάτων υποδέχεται στις 15:00 τους Κρητικούς στη Λεωφόρο, στην πρώτη του αναμέτρηση για το νέο έτος, με στόχο να κάνει καλό ξεκίνημα στη χρονιά και στον νέο γύρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός μάχης είναι ο τιμωρημένος Μολίνς και ο ανέτοιμος Μολέντο, που ούτως ή άλλως βρίσκεται σε διαδικασία… μετακίνησης με την Ιντερνασιονάλ και τον ΠΑΟΚ να τον διεκδικούν. Ο φευγάτος Καμπέσας (δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι επίσημα), οι τραυματίες Λουτσιάνο, Κότσαρης, όπως και ο Ευαγγέλου επίσης δεν υπολογίζονται για σήμερα. Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Οικονόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.