ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ξεχώρισε η «Ελλάδα» στο NBA: Εντυπωσιακός Αντετοκούνμπο! Ρεκόρ για Κουφό και Ντόρσεϊ (βίντεο)

Ξεχώρισε η «Ελλάδα» στο NBA: Εντυπωσιακός Αντετοκούνμπο! Ρεκόρ για Κουφό και Ντόρσεϊ (βίντεο)

Η «Ελλάδα» είχε την τιμητική στη βραδιά στο NBA. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στη νίκη επί των Νικς, ενώ οι Κουφός και Ντόρσεϊ έκαναν ρεκόρ πόντων.

Αλλη μία σπουδαία εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς σημείωσε ακόμη ένα double-double, οδηγώντας τα «ελάφια» στην νίκη επί των Νικς της Νέας Υόρκης με 120-112.

Ο Giannis ήταν και πάλι εντυπωσιακός, καθώς σε 35 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε 28 πόντους (7/15 διπ., 14/18 β.), μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε πέντε ασίστ, ενώ παράλληλα είχε δύο κλεψίματα και ισάριθμες «τάπες». Ωστόσο, πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μίνλτετον με 30 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Τιμ Χαρνταγουέϊ με 26 πόντους.

Double-double ο Κουφός

Παράλληλα, ο Κώστας Κουφός έκανε το καλύτερο εφετινό παιχνίδι του στο ΝΒΑ, καθώς πέτυχε 18 πόντους και μάζεψε 13 ριμπάουντ στην νίκη των Σακραμέντο Κινγκς επί των Μάτζικ με 94-88. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τεμπλ με 23 πόντους.

Ρεκόρ πόντων ο Ντόρσεϊ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξαιρετική εμφάνιση που την συνδύασε με ρεκόρ παραγωγικότητας, έκανε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ. Παρά την συντριβή των Ατλάντα Χοκς από τους Ιντιάνα Πέϊσερς με 112-87, ο Ελληνας ομογενής πέτυχε 18 πόντους και πήρε τέσσερα ριμπάουντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.