ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Φόρος τιμής της «SportBild» στον πρώην τεχνικό της Εθνικής Ελλάδος Ότο Ρεχάγκελ

Φόρος τιμής της «SportBild» στον πρώην τεχνικό της Εθνικής Ελλάδος Ότο Ρεχάγκελ

Το «θαύμα» του 2004 με τη «γαλανόλευκη» καθιέρωσε τον Ότο Ρεχάγκελ στο πάνθεον των Γερμανών προπονητών, αν και τα πρωταθλήματα με τη Βέρντερ Βρέμης (1988, 1993) τον ανέδειξαν ως έναν από τους κορυφαίους τεχνικούς στη χώρα και ο τίτλος με τη νεοφώτιστη Καϊζερσλάουτερν (1998) έπεισε άπαντες για την αξία του.

Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι του περιοδικού «SportBild» πήραν την απόφαση, με αφορμή τα 80α γενέθλια του «Όθωνα» να τον τιμήσουν για όσα πέτυχε στη ζωή του, μπροστά σε 700 καλεσμένους, στην εκδήλωση «Sport Bild Award 2018».

«Είναι ο άνθρωπος που στην ζωή του πέτυχε τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές εκπλήξεις. Είτε μιλάμε για «το θαύμα στο Βέζερ» (2 πρωταθλήματα με Βέρντερ 1988, 1993), είτε για το πρώτο πρωτάθλημα νεοφώτιστης ομάδας στην Bundesliga, της Καϊζερσλάουτερν (το 1998) ή για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2004 με το απόλυτο αουτσάιντερ που λεγόταν Ελλάδα τα πάντα φέρουν στην υπογραφή ενός προπονητή! Του Ότο Ρεχάγκελ…», αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού, που στις 27/8 θα διοργανώσει εκδήλωση προς τιμήν του και η συνταντική του ομάδα θα του απονείμει το σχετικό βραβείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού, Ματία Μπρίγκελμαν, δήλωσε σχετικά: «Ο Οτο Ρεχάγκελ με τον τρόπο του, το ήθος του και τις επιτυχίες του επηρέασε αποφασιστικά το γερμανικό ποδόσφαιρο. Με τις ομάδες του έκανε το αδύνατο δυνατό. Χωρίς τον Ρεχάγκελ η Μπουντεσλίγκα και το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα ήταν φτωχότερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.