ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δ. Μελισσανίδης σε ποδοσφαιριστές: «Θέλω να παίξετε με ψυχή κόντρα στον ΠΑΟΚ!»

Δ. Μελισσανίδης σε ποδοσφαιριστές: «Θέλω να παίξετε με ψυχή κόντρα στον ΠΑΟΚ!»

Να τονώσει το ηθικό των παιχτών ενόψει του μεγάλου ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ επιχείρησε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η κοπή της πίτας της ΑΕΚ έλαβε χώρα μετά την προπόνηση στα Σπάτα και το «παρών» έδωσε ο διοικητικός ηγέτης, Δημήτρης Μελισσανίδης.

Το αφεντικό της Ένωσης ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά σε όλους, τονίζοντας ότι απέναντι στον ΠΑΟΚ την Κυριακή θα πρέπει να παίξουν με ψυχή για να πάρουν τη νίκη, καθώς όπως υπογράμμισε, είναι κάτι που το έχει ανάγκη ο κόσμος της ΑΕΚ.

«Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά. Πάνω απ όλα να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειες σας. Το πρωτάθλημα δεν μας πάει όπως θέλουμε, ας μην κρυβόμαστε. Είμαι σίγουρος όμως ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και θέλω να σας παρακαλέσω ένα πράγμα. Χθες σας είδα και θέλω να παρακαλέσω για την Κυριακή, εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα συστήματά και πως θα παίξετε, αλλά να παίξετε με ψυχή. Το έχει ανάγκη ο κόσμος. Και πάλι χρόνια πολλά», ανέφερε στην ομιλία του ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: gazzetta

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.