ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τηλεδιάσκεψη Super League: Μαρινάκης κατά ΠΑΟΚ – «Όλη την βρώμικη δουλειά την κάνει ο Γκαγκάτσης»

Τηλεδιάσκεψη Super League: Μαρινάκης κατά ΠΑΟΚ – «Όλη την βρώμικη δουλειά την κάνει ο Γκαγκάτσης»

Με ένταση διεξάγεται η τηλεδιάσκεψη της Superleague με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να μιλάει για τον Ιβάν Σαββίδη, τον ΠΑΟΚ και τον Μάκη Γκαγκάτση.

«Να παίξουμε, όπως άλλωστε το θέλει και η UEFA. Οι προπονήσεις να αρχίσουν 5 Μαΐου. Να βοηθήσουμε οικονομικά όλες τις μικρότερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Μαρινάκης.

Ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου παρενέβη, λέγοντας: «Σας παρακαλώ, δεν είναι παρών ο κ.Σαββιδης…», με τον Μαρινάκη να απαντάει ότι βρίσκεται στη Ρωσία και δηλώνει παρών μόνο μέσω τηλεφώνου και skype.

«Τις περισσότερες φορές δεν είναι ο παρών Σαββίδης, Ρώσος είναι, στην Ρωσία είναι. Όλη την βρώμικη δουλειά την κάνει ο Γκαγκάτσης. Εμείς στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ή κανένας παράγοντας του δεν έχει μπει στο γήπεδο με πιστόλια. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις. Με ψευδείς ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ότι έχει κάνει ο Σαββίδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην επιχειρηματικότητα αποτελούν λεκέδες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το επιχειρείν.», συνέχισε ο Μαρινάκης.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε λέγοντας πως επιστρέφει όλους τους χαρακτηρισμούς στον Μαρινάκη μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός.

«Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης. Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμη την Τράπεζα Κρήτης, ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα χρέη που δεν ήταν δικά του. Ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε τα χρέη που κληρονόμησε και ετοιμάζει γήπεδο με ίδια κεφάλαια. Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα Πακιστανικά τηλέφωνα», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της Superleague για το μέλλον της φετινής σεζόν βρίσκονται οι Γιάννης Αλαφούζος (Παναθηναϊκός), Βαγγέλης Μαρινάκης (Ολυμπιακός), Λυσάνδρου (ΑΕΚ), Γκαγκάτσης (ΠΑΟΚ), Λυσάνδρου-Αγραφιώτης (Ολυμπιακός, Αλαφούζος-Μπουτσικάρης (Παναθηναϊκός), Πουρσανίδης (ΟΦΗ), Κοξένογλου (Ατρόμητος), Καρυπίδης (Άρης), Πιαλόγλου (Ξάνθη), Τσικνής (Λαμία), Κούγιας (ΑΕΛ), Μποροβήλος (Αστέρας Τρίπολης), Λούτσος (Βόλος) και Αντωνίου (ΕΠΟ). Μοναδική ομάδα που απέχει είναι ο Παναιτωλικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.