
Έπειτα από την από της Άντερλεχτ, γι’ άμεση επιστροφή του στο Βέλγιο, αλλά και την συμπεριφορά του στόπερ, η ΑΕΚ αποφάσισε να «τελειώσει» οριστικά τον Όγκνιεν Βράνιες.
Η ΑΕΚ από τη στιγμή που είδε ότι ο βελγικός σύλλογος επιμένει στην απόφασή του να μην παρατείνει τον δανεισμό, μετέφερε στους «μοβ» ότι δεν χρειάζεται να περιμένουν ως την 1η Ιουλίου, αλλά ότι μπορούν να έχουν από τώρα πίσω τον ποδοσφαιριστή.
Επίσης ο Βράνιες έφυγε χωρίς άδεια για τη Βοσνία λόγω του ότι είχε ένα θέμα με την κόρη του. Μάλιστα ο Βόσνιος στόπερ μετέφερε στον Ίβιτς ότι δεν θέλει να γυρίσει πίσω, μια συμπεριφορά που δεν μπορεί να γίνει δεκτή από την ΑΕΚ.
Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις το θλέμα Βράνιες κλείνει οριστικά για την ΑΕΚ, η οποία από εδώ και πέρα θα πορευτεί μέχρι και την ολοκλήρωση της σεζόν με τους Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Οικονόμου και Λάτσι για το κέντρο της άμυνας, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η αναζήτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού ενόψει της επόμενης σεζόν.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.