
Η ΕΠΟ όρισε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα το σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος.
Το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός τραβάει τα βλέμματα στην 3η αγωνιστική των play off της Super League κι όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιος θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης.
Στο ντέρμπι των «αιωνίων» την Κυριακή (21/06), «άρχοντας της αναμέτρησης» θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τα Δωεδεκάνησα, με τον Έλληνα ρέφερι να θεωρείται ο κορυφαίος τα τελευταία χρόνια αν και έχουν υπάρξει εκατέρωθεν παράπονα από τους δυο «μονομάχους» του Φαλήρου.
Πρώτος βοηθός ορίστηκε ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ δεύτερος θα είναι ο Λάζαρος Δημητριάδης από τη Μακεδονία και τέταρτος ο Αριστείδης Βάτσιος από τη Δυτική Αττική. Ξεχωριστή σημασία έχουν πλέον και οι ορισμοί των VAR και aVAR, με διαιτητή VAR τον Γιώργο Κομίνη από τη Θεσπρωτία και βοηθό του την Χρυσούα Κουρομπύλια από τη Δυτική Αττική. Τέλος, παρατηρητής ορίστηκε ο Μανώλης Γιανναδάκης από το Λασίθι.
Αναλυτικά οι διαιτητές στην 3η στροφή των πλέι οφ:
Σάββατο 20/6
20:30 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ
Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Δίπλαρης (Καρδίτσας), Δημόπουλος (Φλώρινας)
4ος: Σέζος (Κιλκίς)
VAR: Κοτσάνης (Δράμας), Μπαλτάς (Αχαΐας)
21:30 ΑΕΚ-Άρης
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)
Βοηθοί: Κωνσταντινόπουλος (Κορινθίας), Σάββας (Σερρών)
4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)
VAR: Φωτιάς (Πέλλας), Νικολακάλης (Ηρακλείου)
Κυριακή 21/6
21:30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας), Δημητριάδης (Μακεδονίας)
4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
VAR: Κομίνης (Θεσπρωτίας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.