ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λ. Αυγενάκης: «Αν υπάρξει κοινή στόχευση τότε η συνεργασία θα φέρει αθλητική εκτόξευση»

Λ. Αυγενάκης: «Αν υπάρξει κοινή στόχευση τότε η συνεργασία θα φέρει αθλητική εκτόξευση»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για το οικογενειακό και ομαδικό πνεύμα που θα πρέπει να επιδεικνύουν όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και τόνισε ότι η αρμονική συνεργασία θα επιφέρει εκτόξευση σε όλα τα αθλήματα.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Ionian Channel και ξεκαθάρισε τις μέχρι στιγμής κινήσεις του, στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων για την ανάπτυξη του αθλητισμού.

«Οι αθλητικές μεταρρυθμίσεις με το “Μητρώο Αθλητικών Σωματείων” για να ξέρουν όλοι στη χώρα τα ενεργά και νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία, με τον “Πέλοπα” για τις αθλητικές εγκαταστάσεις, με τα Μητρώα Προπονητών και Αθλητών, που θα ακολουθήσουν, γίνονται για τους πολλούς, όχι για τους λίγους, για τους μόνιμους».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού επισήμανε ότι ο αθλητισμός είναι υπόθεση των πολλών, πρέπει να υπηρετεί όλη την αθλητική οικογένεια κι αν υπάρξει κοινή στόχευση, φιλοσοφία, ίδιο πνεύμα, τότε η συνεργασία θα φέρει αθλητική εκτόξευση, ενώ μίλησε για συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης στη συνέντευξη του είπε, επίσης, πως ο αθλητισμός λειτουργεί διττά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πλάθει χαρακτήρες της νέας γενιάς, φτιάχνει αθλητές, διαμορφώνει κοινωνικές συμπεριφορές και παράλληλα, ως “βιομηχανία”, μπορεί να βοηθήσει τη χώρα οικονομικά πολύ περισσότερο απ’ ότι ως τώρα», και να καταλήξει… «Τι μας λείπει; Εγκαταστάσεις λειτουργικές κι αναβαθμισμένες, για τις οποίες δουλεύουμε συνεχώς και σοβαρότητα. Εχουμε πήξει στη θεωρία και στα μεγάλα λόγια. Τα έργα (μας) μετράνε… ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.