
Ο Ολυμπιακός έστειλε και νέα επιστολή στην ΑΕΚ, ζητώντας της να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στις 26 Ιουλίου.
Αναλυτικά:
«Κύριε Ασλανίδη,
Ευχαριστούμε για την απάντησή σας, και δεδομένου ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος επιβεβαιώστε μας ότι είστε σύμφωνοι και θέλετε να παίξετε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον τελικό Kυπέλλου στις 26 Ιουλίου, όπως είχε προγραμματιστεί.
Όπως γνωρίζετε, εδώ και μέρες η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει δηλώσει ότι συναινεί στη διεξαγωγή της αναμέτρησης, στις 26/7 στην έδρα σας, στο ΟΑΚΑ, το γήπεδο που εσείς είχατε προτείνει στην Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ για να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου.
Μάλιστα, ακόμη και ο τηλεοπτικός πάροχος του Κυπέλλου, COSMOTE TV τοποθετήθηκε δημόσια, επιμένοντας να διεξαχθεί ο αγώνας στις 26/7 όπως είχε οριστεί.
Επομένως, με τη δική σας συναίνεση για την τέλεση του τελικού στην έδρα σας, στο ΟΑΚΑ στις 26/7, πιστεύουμε ότι η διοργανώτρια αρχή, ΕΠΟ δεν θα έχει κανένα λόγο να αντιλέξει και επιπλέον θα αποτραπούν τόσο για τις συμμετέχουσες ομάδες όσο και για τον ίδιο τον θεσμό του Κυπέλλου και την διοργανώτρια αρχή του, οι αγωνιστικές και οι οικονομικές επιπτώσεις που μετά βεβαιότητας θα ανακύψουν από την αδικαιολόγητη απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλλει τον τελικό για τα τέλη Αυγούστου.
Έτσι ο τελικός Kυπέλλου θα διεξαχθεί όπως είχε αποφασισθεί από την διοργανώτρια αρχή στις 26/7 και μάλιστα στην έδρα σας όπως είχατε αγωνιστεί και σχεδόν όλες τις προηγούμενες φορές που συμμετείχατε στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.