ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Άρης: Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός οδήγησε τον Μ.Ένινγκ στην έξοδο

Άρης: Ο ντροπιαστικός αποκλεισμός οδήγησε τον Μ.Ένινγκ στην έξοδο

O Άρης αποχαιρέτισε τα ευρωπαϊκά γήπεδα από τον Σεπτέμβριο και ο Μίχαελ Ένινγκ φαίνεται να πληρώνει τον αποκλεισμό, καθώς ήδη αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Η ήττα κι ο ντροπιαστικός αποκλεισμός του Άρη από την Κόλος Κοβαλίβκα, έφερε εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Μίκαελ Ένινγκ να αποτελεί πλέον παρελθόν από τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων». Αμέσως μετά τον αποκλεισμό, οι Καρυπίδης – Χαριστέας είχαν σύσκεψη, στην οποία συμφώνησαν να απομακρύνουν τον Γερμανό τεχνικό.

Την Παρασκευή η προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί υπό τις οδηγίες του Απόστολου Τερζή, με τον Άρη πλέον να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προτεραιότητα δίνεται στην ελληνική αγορά ή να γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και την ομάδα. Αυτή τη στιγμή οι ελεύθερες επιλογές είναι ο Τραϊανός Δέλλας και ο Άκης Μάντζιος, ενώ τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις επί του θέματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.